Ga naar inhoud

Account

Om de volgende functies mogelijk te maken is een account vereist:

  • Externe toegang tot de CEMM
  • Push of e-mail notificaties ontvangen

Via de lokale website en via de app is het mogelijk om een CEMM in het huidige netwerk te bekijken zonder account.

Registreren

Een account kan aangemaakt worden via het portal of via de app. Na het aanmaken van een account kan de CEMM gekoppeld worden aan het account. Zie verbinden met een CEMM voor meer informatie.

Bij registratie wordt gevraagd om een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Na het invullen van deze gegevens ontvang je een e-mail met een link om het account te activeren. Klik op die link om de registratie te voltooien.

Het e-mailadres wordt gebruikt om notificaties te sturen en om in te loggen. De gebruikersnaam is zichtbaar voor andere gebruikers die aan dezelfde CEMM(s) zijn gekoppeld.

Inloggen / Uitloggen

Log in met je e-mailadres (of gebruikersnaam) en wachtwoord via het portal of via de app.

Wachtwoord vergeten

Via het portal en de app kun je het wachtwoord resetten als je deze vergeten bent. Vul je e-mailadres in en klik op 'Herstellen'. Je ontvangt een e-mail met een link om het wachtwoord te wijzigen.

Wachtwoord wijzigen

Als je bent ingelogd kun je het wachtwoord wijzigen via het portal of de app, onder Gebruikersvoorkeuren > Verander wachtwoord.

Account verwijderen

Open het portaal of de app en log in met het account dat verwijderd moet worden. Ga naar 'Gebruikersvoorkeuren' > 'Account verwijderen'.

Lees de waarschuwing, vul je huidige wachtwoord in en klik op de knop 'Mijn account permanent verwijderen'. Alle gegevens die aan het account zijn gekoppeld worden verwijderd, waaronder:

  • Gebruikersnaam, emailadres en wachtwoord
  • Koppelingen met CEMMs
  • Notificaties en notificatie-instellingen

Hierna word je automatisch uitgelogd en kun je niet meer inloggen met dit account.

Het verwijderen van een account heeft geen invloed op de energiegegevens die in het fysieke CEMM apparaat worden opgeslagen.